Yhteystiedot - Asuntokuvaaja Tuomas Elenius

Yhteydenottolomake

Kaikki kentät ovat pakollisia. Ole huolellinen yhteystietojen oikeinkirjoituksessa, jotta saan palattua asiaan!

Olethan tarkkana sähköpostiosoitteen oikeinkirjoituksessa, kiitos!
Omakotitalo/rivitalo/kerrostalo?
Kuvauspaikan osoite/sijainti?
Aikataulutoiveita?
(Tällä varmistetaan ettet ole roskapostirobotti)


Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: yhteydenotto2024@asuntokuvaaja.fi

(Normaali sähköpostiosoitteeni on tuomas (ät) asuntokuvaaja (piste) fi, yllä olevalla osoitteella vältän roskapostitulvaa ja voitte käyttää kumpaa osoitetta haluatte.)


Puhelinnumero:
044 5595 995

En vastaa puhelimeen kuvausten aikana. Mikäli en vastaa puheluusi, suosittelen lähettämään sähköpostin, tekstiviestin/Whatsapp-viestin niin palaan suuntaasi heti kun mahdollista. Soitan harvoin takaisin vieraisiin vastaamattomiin numeroihin (kiitos erilaisten huijauspuheluiden ja puhelinmyyjien).


Toiminimi: Elemix
Y-tunnus: 2200786-0 (alv. rek)
Kotipaikka: Vantaa

Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen), mutta liikun paljon myös lähialueilla (Nurmijärvi, Klaukkala, Tuusula, Vihti, Nummela, Järvenpää, Hyvinkää, Sipoo, Porvoo ja Kirkkonummi) jolloin veloitan jonkin verran matkakuluja riippuen kuvauskohteen koosta sekä tietenkin ajomatkasta. Tarvittaessa ajan kauemmaskin.Valokuvaaja Tuomas Elenius

Asuntojen myyntikuvien valokuvaaja Tuomas Elenius Olen nippa nappa 70-luvun puolella syntynyt pääkaupunkiseutulainen freelance-valokuvaaja. Koulutukseltani olen viestintätekniikan insinööri vuosimallia 2004, mutta muutaman vuoden pyörittyäni töissä erilaisissa mediataloissa paiskien hommia lähinnä käyttöliittymien kanssa päätin ottaa työelämän ohjakset omiin käsiin yrittäjäksi ryhtyen. Kesästä 2008 saakka olen elättänyt itseni kokopäisesti valokuvaajana. Olen erikoistunut asuntokuvausten lisäksi yritysjuhlien- ja tilaisuuksien kuvaamiseen.

Tulen erittäin hyvin toimeen kaikenlaisten asiakkaiden kanssa - ihmisistä puhumattakaan. Kaikkea toimintaani leimaa ammattimaisuus ja luotettavuus. En myöhästele. Koskaan. Ja hoidan kaikki asiani ammattimaisen hyvin ja aina sovitulla tavalla.

Asuntokuvauksia on takana jo yli 14 vuotta ja kuvattujen kotien määrä pyörii jossain lähes 3000 kappaleen paikkeilla.